Hola aquí Hola aquí estamos de nuevo,

Onze voetreis vanaf Lugo, Santiago, Muxia en Fisterra zit er op. Alleen de laatste 3,5 km naar Cabo de Fisterra nog! Vrijdagochtend wel even uitgeslapen. Een buskaart gekocht voor de terugreis naar Santiago en dan naar het 0,00 punt. Voordat we daar waren zijn we een ander pad in gegaan naar de Piedras Santos ( ofwel heilige stenen). Niet wetende dat het een flinke klim was. Maar eenmaal boven fantastisch een uitzicht geweldig! (Deze tip hadden we van Rudi een Pelgrim die vanuit Middelburg was komen lopen)
Hebben hier een hele poos gezeten en foto’s gemaakt. Niet veel mensen doen dit maar het is zeker de moeite waard. Het weer was ons goed gezind en volop zon bij Cabo de Fisterra. Lekker rondgelopen en natuurlijk de foto bij paal 0.00 gemaakt en op de rotsen gezeten wat velen doen. De op een na stempel gehaald en naar beneden gewandeld. Even bij de haven gegeten en ons certificaat met stempel van Fisterra gehaald. Met de bus van 16.45 zijn we terug naar Santiago gegaan. Daar nog een paar dagen bijkomen en nagenieten van al het mooi’s wat we mee gemaakt hebben.
Bye y se oye de nosotros. (Tot ziens en jullie horen nog van ons)